Lahjakortti

Lahjakortti on aina tervetullut lahja.

Lahjakortti on loistava lahjaidea äidille, isälle, isovanhemmille, ystävälle tai kiireiselle, joka ei enää jaksa.

Omaisille: itsellesi, puolisollesi, lapsillesi, vanhemmillesi, isovanhemmillesi tai anoppivanhemmillesi hankitusta kotitalouspalvelujen lahjakortista saa 45% kotitalousvähennystä!

Lahjakortti maksetaan etukäteen ja lähetetään joko ostajalle tai lahjakortin saajalle, kun maksu on suoritettu. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä (laskun eräpäivästä) lähtien. Muista ilmoittaa lahjakortin voimassaoloaika lahjan saajalle!
Kun tilaat lahjakortin, lähetämme sinulle laskun sähköpostiin  yhden (1) päivän kuluessa tilauksesta. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, lähetämme lahjakortin postitse joko sinulle tai suoraan lahjakortin saajalle – miten vain haluat.

  • Lahjakortin hinta sisältää ALV:n 24 %. 
  • Lahjakortti oikeuttaa palveluiden käyttöön ainoastaan pääkaupunkiseudulla, eli toimialueemme sisällä.
    Espoo- Helsinki- Vantaa- Kirkkonummi- Kauniainen.
  • Lahjakorttia saa käyttää vain yhdellä palvelukerralla, sitä ei saa jakaa kahdelle tai useammalle palvelukerralle.
  • Lahjakortin saaja saa vapaasti tilata lahjakortin arvosta enmmän palveluaikaa, tässä tapauksessa erotus laskutetaan suoraan palvelu toimeksiantajalta.

  • Huom. Länsiväylän Rakennus & Siivouspalvelut Oy ei ole velvollinen ostamaan lahjakorttia takaisin tai korvaamaan rahallisesti tai muulla tavalla palvelua, jos palveluaikaa on jäänyt käyttämättä toimeksiantajasta johtuvista syistä.Lahjakortin ostajan tiedot