Lumityöt

Lumityöt ripeästi ja tehokkaasti

Riuskat lumityömiehemme tekevät erilaiset lumityöt käsin kuten lumenpudotukset katoilta, lumityöt pihamailta ja jääpuikkojen poistot räystäiltä. Teemme käsi- ja kattolumitöitä yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille Espoossa, Kauniaisissa, Helsingissä ja Vantaalla.

Lumenpudotus katoilta

Lumenpudotus katoilta on vaarallista työtä, joka kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi. Lumenpudotukseen liittyy monia turvallisuustekijöitä, joista täytyy huolehtia asianmukaisesti, jotta pudottaminen tapahtuu turvallisesti vaaraa aiheuttamatta. Lumenpudottajamme tekevät lumenpudotukset huolellisesti ja käyttävät asianmukaisia suojavarusteita, kuten turvavaljaita. Tutustumme kattomateriaaliin ja katon kaltevuuteen, joiden perusteella laadimme suunnitelman lumenpudotuksesta. Huomioon otetaan myös se, että onko pudotusalueella vilkasta liikennettä. Lumenpudotustyö tehdään ripeästi ja vaivattomasti turvallisuudesta tinkimättä.

Lumityöt

Lumitöitä ei voi tehdä kaikkialta koneella eikä se myöskään ole aina kannattavaa, jonka vuoksi me tarjoamme käsin tehtyjä lumityöpalveluita asiakkaillemme. Teemme lumityöt esimerkiksi pihoilla, kaduilla, kulkuteillä, portailla ja parvekkeilla. Lumityöt tehdään aina huolellisesti ja ripeästi, jotta alueet olisivat nopeasti asiakkaan käytettävissä.

Jääpuikkojen poisto

Jääpuikot kannattaa poistaa väliajoin, koska ne ovat erittäin vaarallisia pudotessaan. Jääpuikkojen poisto tehdään turvallisesti ja tehokkaasti, jonka jälkeen rakennuksen ympäristö on jälleen turvallinen. Tilaa jääpuikkojen poisto jo tänään!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

HINNASTO 1.1.2017

Käsilumityöt 38,00€/h työntekijä
Kattolumityöt 43,00€/h työntekijä
Jääpuikkojen poisto räystäiltä                   38,00 €/h työntekijä

 Hinnat sisältävät alv 24%

Lumityöt teemme tuntiveloituksella ja ilman sitovia sopimuksia.
Minimiveloitus on 1 tunti jatämän jälkeen 30 min. jaksoissa.