Siivouspalvelut kotitalouksille

Monipuolisia siivouspalveluja kotitalouksille ammattitaidolla ja luotettavasti

Siivousalan ammattilaisemme tekevät kattavia siivouksia kotitalouksissa. Länsiväylän Rakennus- ja Siivouspalvelut Oy:ltä saat kätevästi, luotettavasti ja joustavalla aikataululla mm.kotisiivoukset, suursiivoukset, ikkunanpesut, remonttisiivoukset, muuttosiivoukset sekä mökkisiivoukset– saat juuri sellaista siivousta kuin tarvitset. Siivouksia teemme joko kertasiivouksena tai sopimussiivouksina Espoossa ja lähikunnissa.

Meiltä saat normaalin kotisiivouksen lisäksi myös paljon muita erilaisia lisäpalveluja, esimerkiksi lakanoiden ja verhojen vaihdot, silitystä, mattojen tamppaus ja tuuletus, uunin ja jääkaapin puhdistusta. Autamme myös kauppareissuissa, asioiden hoidossa ja arjen muissa askareissa.

Asiakkaan tyytyväisyys on meille toiminnan lähtökohta, minkä vuoksi panostamme pitkiin ja luottamuksellisiin asikassuhteisiin.

Puhtaus ja tyytyväisyys pääasia

Haluaisitko palata puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin? Kaipaisitko lisäaikaa muuhunkin kuin perinteisiin kotitöihin? Säästät aikaa ja vaivaa – me huolehdimme kotisi siivouksesta! Jos aikasi ei tahdo riittää perheelle, harrastuksille tai omaan rentoutumiseen, siivouspalvelu on vastaus ongelmiisi. Siivoamme kotisi kiiltävän puhtaaksi toiveitasi kuunnellen, aina luottamuksellisesti ja ammattitaidolla. Näin sinä voit käyttää aikasi paremmin ja nauttia samalla puhtaasta kodista.

Asiakastyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, johon panostamme aina ja kaikkialla – siivouskohteesta ja siivouksen laajuudesta riippumatta!

Yrityksemme tärkeimpiä arvoja ovat:

  • Laatu
  • Joustavuus
  • Luotettavuus
  • Tuttu siivooja
  • Asiakastyytyväisyys
  • Pienen yrityksen edut - Asiakkaista huolehditaan hyvin ja huolella, tunnet sen!

Ota yhteyttä ja kysy lisä