Ikkunanpesut

Päästä valo sisään – me pesemme ikkunasi puhtaiksi!

Ikkunanpesu kannattaa jättää ammattilaisen huoleksi, jolloin säästät itse aikaa ja vaivaa. Me pesemme niin omakotitalojen, rivitalojen kuin muiden kohteiden ikkunat säihkyvän puhtaiksi! Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella – Helsingin, Vantaan ja Espoon seuduilta aina Kirkkonummelle ja Kauniaisiin asti.

Suunnittelemme ja toteutamme ikkunanpesun aina kohteen vaatimusten mukaisesti, jolloin työ sujuu mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Käytämme laadukkaita Ettore-puhdistusvälineitä ja valitsemme sopivan pesuaineen ikkunoiden likaisuuden mukaan. Mikäli kyseessä on vaativampi tai korkealla sijaitseva kohde, sovitaan työstä ja apuvälineiden käytöstä aina etukäteen. Talviaikaan emme pese ikkunoita, vaan ikkunoita pestäessä lämpötilan tulisi olla vähintään + 5 astetta. Ikkunoita ei myöskään kannata pestä vesi- tai räntäsateella eikä kovan tuulen aikana.

Säännöllinen puhdistus

Ikkunoiden säännöllinen pesu kannattaa, koska lasipintojen puhdistaminen käy silloin huomattavasti nopeammin ja vaivattomammin. Ikkunanpesu kannattaa suorittaa esimerkiksi keväällä katupölykauden jälkeen ja syksyllä ennen pakkasten alkamista. Hohtavan puhtaat ikkunat lisäävät asumismukavuutta ja päästävät luonnonvalon esteettä asunnon sisätiloihin.

Ikkunanpesun ammattilaiset

Ikkunanpesu on suositeltavaa teetättää ammattilaisilla, jos haluaa virheettömän ja säihkyvän lopputuloksen. Ammattilaiset osaavat pestä ikkunat ilman, että niihin jää pesusta jälkiä. Ikkunanpesu saattaa olla myös haastavaa korkealla ja vaikeissa paikoissa sijaitsevien lasiruutujen takia. Tällöin ikkunanpesusta sovitaan aina etukäteen, jotta työ saadaan tehtyä turvallisesti ja oikeanlaisin välinein.

Ikkunoiden pesuun kuuluu:

  • Pesemme kaksi-, neljä- tai kuusipintaiset ikkunat.
  • Lasipintojen ja ikkunakarmien pesu.
  • Ikkunalaudan pyyhkiminen.
  • Ikkunalaudan tyhjennys tarvittaessa.
  • Säleverhojen imuroinnin tai pyyhkiminen .
  • Verhojen  poistaminen sovitaan erikseen.
  • Pesemme myös parvekelasit, lasiovet, lasiseinät.

Huom. Korkealla tai muuten hankalissa paikoissa olevien ikkunoiden pesusta ja kustannuksista sovitaan aina etukäteen – kerrothan siis kohteesi vaatimuksista ennen tilausta. Mahdollisista telineistä, nostimesta, nostolava-autosta, apuvälineistä ja niiden vuokrasta/kuljetuksesta laskutetaan erikseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!