Kodin apumiespalvelut

Apua kodin asennus- ja muihin töihin pääkaupunkiseudulla

Oletko hankkinut uuden pesukoneen tai huonekaluja, joiden asennukseen tai kasaukseen kaipaisit apua? Kodin apumiespalvelut vastaa juuri näihin tarpeisiin! Kiinnitämme hyllyt, lamput, taulut ja ovenkahvat, kiristämme irtonaiset sekä lisäämme puuttuvat ruuvit.​ ​Kasaamme ja puramme kalusteita sekä asennamme kodinkoneita. Länsiväylän Rakennus- ja Siivouspalvelut Oy palvelee Espoossa ja lähikunnissa!

Teemme peilien ja taulujen asennus- ja kiinnitystyöt

Seinäpeilien, hyllyjen ja taulujen kasaus, asennus ja kiinnitystyöt kotonasi: asennamme erilaiset peilit, hyllyt, taulut ja muut kodin sisustuselementit nopeasti ja reippaasti tarvittavilla työkaluilla.

Kalusteiden kasaus, kokoaminen, kiinnittäminen ja asennukset näppärästi kotonasi

Kasaamme ja asennamme pöydät, tuolit, hyllyköt, lipastot ja muut kalusteet nopeasti ja näppärästi oikeanlaisilla työkaluilla sekä kokoamme kaapit, senkit, naulakot ja muut kodin kalusteet tukevasti paikoilleen. Tarvittaessa myös siirrämme tai kannamme kalusteet eri tiloihin.

Hinnasto

Kiinnitys- ja asennustyöt 50€/h
työmies
Pienet kasaustyöt 50€/h
työmies
Isot kasaustyöt 370€/pvä
työmies

Hinnat sisältävät alv 24 % sekä työkalut ja matkakulut.

Minimiveloitus on aina 1 tunti ja tämän jälkeen 15 min. jaksoissa.

Lisäpalvelut

Astianpesukoneen + pesukoneen asennus 150€ + tarvikkeet
Astianpesukoneen asennus 80€ + tarvikkeet
Pesukoneen asennus 80€ + tarvikkeet
Pesukoneen + kuivausrummun asennus 120€ + tarvikkeet

Hinnat sisältävät alv 24 %.

Kotitalous­vähennys

Vuonna 2018 kotitalousvähennys on 50% työnosuudesta 2400€ asti. Vähennys on henkilökohtainen, eli puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 4 800 euroa vuodessa. Kotitalousvähennyksenä voi vähentää 50 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksetusta työkorvauksesta. Vuotuinen omavastuuosuus on 100 euroa.

Lue lisää »