Lumityöt

Lumityöt ripeästi ja tehokkaasti Espoon alueella

Riuskat lumityömiehemme tekevät erilaiset lumityöt käsin kuten lumenpudotukset katoilta, lumityöt pihamailta ja jääpuikkojen poistot räystäiltä. Teemme käsi- ja kattolumitöitä yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille. Huomioithan, että teemme lumityöt ainoastaan Espoon alueella!

Lumenpudotus katoilta

Lumenpudotus katoilta on vaarallista työtä, joka kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi. Lumenpudotukseen liittyy monia turvallisuustekijöitä, joista täytyy huolehtia asianmukaisesti, jotta pudottaminen tapahtuu turvallisesti vaaraa aiheuttamatta. Lumenpudottajamme tekevät lumenpudotukset huolellisesti ja käyttävät asianmukaisia suojavarusteita, kuten turvavaljaita. Tutustumme kattomateriaaliin ja katon kaltevuuteen, joiden perusteella laadimme suunnitelman lumenpudotuksesta. Huomioon otetaan myös se, että onko pudotusalueella vilkasta liikennettä. Lumenpudotustyö tehdään ripeästi ja vaivattomasti turvallisuudesta tinkimättä.

Lumityöt

Lumitöitä ei voi tehdä kaikkialta koneella eikä se myöskään ole aina kannattavaa, jonka vuoksi me tarjoamme käsin tehtyjä lumityöpalveluita asiakkaillemme. Teemme lumityöt esimerkiksi pihoilla, kaduilla, kulkuteillä, portailla ja parvekkeilla. Lumityöt tehdään aina huolellisesti ja ripeästi, jotta alueet olisivat nopeasti asiakkaan käytettävissä.

Jääpuikkojen poisto

Jääpuikot kannattaa poistaa väliajoin, koska ne ovat erittäin vaarallisia pudotessaan. Jääpuikkojen poisto tehdään turvallisesti ja tehokkaasti, jonka jälkeen rakennuksen ympäristö on jälleen turvallinen. Tilaa jääpuikkojen poisto jo tänään!

Hinnasto 1.1.2019

Käsilumityöt 45,00€/h työntekijä
Kattolumityöt 50,00€/h työntekijä
Jääpuikkojen poisto räystäiltä 45,00€/h työntekijä

Hinnat sisältävät alv. 24%.

Lumityöt teemme tuntiveloituksella ja ilman sitovia sopimuksia.
Minimiveloitus on 1 tunti ja tämän jälkeen 30 min jaksoissa.

Kotitalous­vähennys

Vuonna 2018 kotitalousvähennys on 50% työnosuudesta 2400€ asti. Vähennys on henkilökohtainen, eli puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 4 800 euroa vuodessa. Kotitalousvähennyksenä voi vähentää 50 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksetusta työkorvauksesta. Vuotuinen omavastuuosuus on 100 euroa.

Lue lisää »