Julkisivutyöt 

Julkisivutöillä näyttävä ja kestävä ulkoasu rakennuksellesi

Julkisivu on näkyvin osa rakennustasi. Julkisivu vaikuttaa koko talon ilmeeseen ja antaa sille suojaa. Kun julkisivun maali lohkeilee tai verhoilu kaipaa huoltoa, soita meille! Hyvissä ajoin aloitettu julkisivuremontti säästää sekä kustannuksissa että projektin laajuudessa. Länsiväylän Rakennus- ja Siivouspalvelut Oy toteuttaa julkisivuremontit mm. Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä.

Julkisivutöillä kuntoon verhoilut, rappaukset ja maalipinnat

Julkisivutyöt suunnitellaan aina julkisivutyyppisi mukaan. Korjausrappauksilla hoidetaan kuntoon rapattujen pintojen halkeamat ja uusilla laudoituksilla korjataan puuverhoillut julkisivut. Korjattu julkisivu viimeistellään kauniilla maalipinnalla, joka eheyttää koko talosi ilmeen kauniiksi ja kestäväksi. 

Voimme hoitaa talosi julkisivulle myös pelkät maalaustyöt. Tällöin huolehdimme lohkeilleen maalin poistosta, pinnan huolellisesta puhdistuksesta, hyvin tehdystä pohjamaalauksesta ja peittävästä pintamaalikerroksesta.

Kotitalous­vähennys

Vuonna 2018 kotitalousvähennys on 50% työnosuudesta 2400€ asti. Vähennys on henkilökohtainen, eli puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 4 800 euroa vuodessa. Kotitalousvähennyksenä voi vähentää 50 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksetusta työkorvauksesta. Vuotuinen omavastuuosuus on 100 euroa.

Lue lisää »