Keittiö­remontti

Keittiöremontti uudistaa keittiösi ja nostaa asuntosi arvoa

Keittiö on yksi kodin keskeisimmistä paikoista. Keittiö kokoaa asukkaat yhteisiin ruokailuhetkiin ja tarjoaa innokkaalle ruoanlaittajalle helppokäyttöiset puitteet. Keittiö onkin toimiva silloin, kun se vastaa sinun tyyliäsi ja käyttötottumuksiasi. Keittiöremontti kannattaa tilata Espoon Länsiväylän Rakennus- ja Siivouspalvelut Oy:ltä - saat juuri sellaisen keittiön, kuin haluat. 

Keittiöremontilla uudet kalusteet ja työskentelytasot

Hoidamme keittiöremontin alusta loppuun. Puramme vanhat kalusteet, tarvittaessa maalaamme seinät, teemme välitilan laatoitukset ja vaihdamme lattian uuteen. Asennamme kaapistot, työtasot ja kodinkoneet paikoilleen. 

Keittiö rakennetaan uuteen uskoon sinun makusi mukaan. Voit valita modernin pelkistetyt tai koristeellisemmat kaapinovet sekä vetimet, värisilmääsi miellyttävät laatat ja maalit, sekä muut pintamateriaalit, joilla vaikutetaan koko keittiön tyyliin. Me teemme työn puolestasi – saat laadukasta ja kestävää jälkeä.

Kotitalous­vähennys

Vuonna 2018 kotitalousvähennys on 50% työnosuudesta 2400€ asti. Vähennys on henkilökohtainen, eli puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 4 800 euroa vuodessa. Kotitalousvähennyksenä voi vähentää 50 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksetusta työkorvauksesta. Vuotuinen omavastuuosuus on 100 euroa.

Lue lisää »