Kylpyhuone­remontti

Kylpyhuone­remontilla uusi, kaunis ja toimiva kylpyhuone

Kaipaako vanha kylpyhuone uusia kalusteita, kauniita ja moderneja laattoja tai lisää säilytysiltaa? Soita meille! Me teemme kylpyhuoneellesi kokonaisvaltaisen remontin, jossa puramme vanhan pois alta ja asennamme tilalle uutta. Kylpyhuoneremontti toteutetaan aina sinun toiveidesi mukaan - mitä kaikkea remonttiin sitten haluatkaan sisällyttää. Espoolainen Länsiväylän Rakennus- ja Siivouspalvelut Oy palvelee mielellään kylpyhuoneremonteissa!

Kylpyhuoneremontissa voimme asentaa

  • Vesieristykset
  • Laatat ja muut pintamateriaalit
  • Hyllyt, kaapit ja muut säilytyskalusteet
  • Altaat ja hanat
  • Suihkukaapin tai -seinän

Remontilla teemme kylpyhuoneestasi toimivan kokonaisuuden, jota käytät helposti ja vaivattomasti kovankin kiireen keskellä. Teemme työn huolellisesti alusta loppuun ja pidämme huolen, että remontin jälki on laadukasta ja kestävää. Kokenut työskentelyote takaa onnistuneen lopputuloksen, joka kestää elämistä vuosien ajan. 

Kotitalous­vähennys

Vuonna 2018 kotitalousvähennys on 50% työnosuudesta 2400€ asti. Vähennys on henkilökohtainen, eli puolisot voivat saada vähennystä yhteensä 4 800 euroa vuodessa. Kotitalousvähennyksenä voi vähentää 50 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksetusta työkorvauksesta. Vuotuinen omavastuuosuus on 100 euroa.

Lue lisää »